پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

۱۹۵ نفر از نمایندگان طرح شفافیت آراء را امضاء کردند و فقط ۵۰ نفر به آن رأی دادند

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه 195 نفر از نمایندگان طرح شفافیت آراء را امضاء کردند و فقط 50 نفر به آن رأی دادند، گفت: بعید می‌دانم در این مجلس طرح‌هایی مثل طرح شفافیت آراء نمایندگان با قید 2 فوریت رأی بیاورد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی  با اعلام حمایت از بحث شفافیت آرای نمایندگان مجلس، اظهار داشت: تعداد ۱۹۵ نفر از نمایندگان طرح شفافیت آراء را امضاء کردند و بعد ۵۰ نفر رأی دادند! با همین رأی‌گیری معلوم شد که مجلس مشکل دارد و همین موضوع می‌فهماند که باید رأی‌ها شفاف باشد.

 

وی با تأکید بر اینکه شفافیت را قبول دارم اما شفافیت باید در همه عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در کشور نهادینه شود، اظهار داشت: بسیاری از مشکلاتی که در کشور ایجاد می‌شود به دلیل عدم شفافیت‌ها است.

 

زاهدی گفت: مجلس برخواسته از اراده ملت است. شفافیت باید در مجلس بیشتر از جاهای دیگر خودش را نشان دهد.

 

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بعید می‌دانم در این مجلس طرح‌هایی مثل طرح شفافیت آراء نمایندگان با قید 2 فوریت رأی بیاورد، اظهار داشت: نمایندگان باید برای رأی‌دهی به این طرح، شفاف و آشکار عمل کنند در غیر اینصورت اگر رأی‌گیری مخفی یا الکترونیکی باشد جواب نمی‌گیریم.

 

وی افزود: قبلاً هم در صحن مجلس امضاء جمع کردیم و گفتیم که رأی‌گیری‌ها را با نشست و برخواست‌ها شفاف کنیم اما همین نظر ما هم رأی نیاورد.

 

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اگر اراده‌ای برای شفافیت آراء باشد باید به صورت شفاف و به صورت قیام و قعود رأی‌گیری شود.

 

منبع: فارس

 

ارسال نظر